MagunkrólA Honour angol szó melynek jelentése becsület! A vállalkozásunk fő pillérköve a hosszú távú partneri kapcsolatok kiépítése, melyet a becsületes üzletvitelre és helytállásra alapozzuk. 1990-ben a alakultunk. Tudtuk azt, hogy tisztességes munkával nem igazán lehet meggazdagodni. Nem is a gyors meggazdagodás reménye indította útjára ezt a vállalkozást. Azonban hosszútávon a megbízható partneri kapcsolatok segítségével már elmondhatjuk, hogy több mínt húsz éve létezünk és a mai napig működünk.

Alapvető tevékenységünk a szoftverfejlesztés. A partneri kapcsolatainkon keresztűl a megrendelő kérésére időnként szoftver és hardver üzemeltetési koplex szolgáltatásokat is elvállaljuk. Az informatikai fejlesztések vonatkozásában elmondható, hogy a milliárdos nagyságrendeket elérő projektek számunkra elérhetetlen. Elsősorban az állami költségvetésből kiáramló hatalmas fejlesztési pénzek a nagyhalak ügye. A közigazgatásban lezajló közbeszerzések és időnként - ma már nyilvánosságot is kapott - korrupcióból mi nem kérünk. Azonban megjegyezzük, hogy nem biztos, hogy a drága szoftver a jó szoftver.

A tartós kapcsolat egyik alapköve, hogy csak az elvégzett jó munkáért várunk anyagi és erkölcsi elismerést. Ez megnyilvánul az üzletpolitikánkban. Az elmúlt évekre elmondható, hogy a kis és közepes vállakozások többsége az életbe maradásért küzd. Ezért is fontos hogy közös összefogással egymást segítve együtt dolgozzuk ki a költségkímélő eljárásokat, megoldásokat.

Cégadatok

Név: Honour Kereskedelmi és Vállalkozási Betéti Társaság
Székhely: 3070 Bátonyterenye, Szabadság u. 25.
Adószám: 24007616-1-12
Cégjegyzék: 12-06-000555
Bankszámlaszám: 11741048-20008251-00000000
Web: www.honour.hu

Munkatársaink


Honfi Jánosné - Üzletvezető


Honfi János - Rendszerfejlesztő


Honfi Norbert - Rendszerfejlesztő


Honfi Dániel - Szerelő