Segítség


Tájékoztató a weboldalak felépítéséről, tartalmáról.

A HTML alapvető felépítése

  1. Felső menü
  2. Főmenü
  3. Főoldal
  4. Oldal sáv
  5. Alsó menü

Felső menü

Az oldal tetején elsősorban a kisegítő szolgáltatást nyujtó funkciókat indítják el. A menük működését befolyásolja az alkalmazott böngésző típusa. Hozzáadás a kedvencekhez és a Legyen a kezdőoldalam funkciók nagy valószínűséggel azoknál a látogatóknál működik, akik böngészőként az Internet Explorert használják.

Főmenü

A főmenüvel a Honour BT érdemi funkciói indíthatók el. A fejlesztett rendszerek nagyvonalu bemutatása, a referenciák ismertetése után a LETÖLTÉSEK menüvel egy összefoglaló táblázatban a Demó rendszereinket, dokumentációkat és egyéb alkalmazóknak ajánlott leírásokat kináljuk letöltésre. Regisztrált ügyfeleink részére névre szóló letöltéseket biztosítunk. Ezen az oldalon az ügyfelünk által használt alkalmazói szoftvereink legujabb verziói, frissítései, telepítő készletei és az azokhoz tartozó aktualizált dokumentációi találhatók meg. Az ÉRTÉKESÍTÉS menüben egy wordshop rendszerű szoftverkínálattal találkozhat a látogató. A megjelölt irányárak az induló rendszer telepítési árát és az alkalmazáshoz szükséges használati jogosultság ellenértékét tartalmazza. Komolyabb alkalmazói szoftvertelepítés esetén a Honour Bt. licenc-szerződést köt az ügyféllel, melyben a két szerződött fél által megfogalmazott elvárások rögzítésre kerülnek.

Oldal sáv

Tartalma oldalanként és a bejelentkezés függvényében eltérhet.

Ügyfélkapu - Bejelentkezés

Korábban említést nyert, hogy a már működő rendszereink gördülékeny működtetésének egyik eszközeként szeretnénk az interneten elérhető honlapunkat felhasználni. A meglévő ügyfeleink megfelelő biztonsága és akadály mentes információ cserélye miatt szükségszerű az ügyfélkapu működtetése.

Főoldal - Hírek

Igyekszünk a rendszereinkkel kapcsolatos információkat összegyüjteni és ügyfeleink részére átadni. Ezt a célt szolgálják az oldalsávban megjenő híreink.

Főoldal - Partnerek

A partnereink felsorolásának segítségével, a gyorsmenü használatához hasonlóen könnyen navígálhatunk az adott ügyfelünk elérhetőségének és véleményének megismeréséhez.

Gyorsmenük

A túl hosszúra sikerült oldalakon felgyülemlő infortmációk között segíti a navigálást.

Alsó menük

A felső menühöz hasonlóan technikai segítséget és a gyorsabb elérést segíti a lapok alján megjelenő menü használata.