Jogi nyilatkozatAz oldalainkon található, képviselt szoftver fejlesztők logói, valamint egyéb grafikai anyagai az adott cég, vagy személy tulajdonát képezik és szerzői jogvédelem alatt állnak. Ezek minden további felhasználásához a jogtulajdonosok hozzájárulása szükséges.

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a HONOUR BT. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. A weboldalaink tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendők. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a HONOUR BT. akaratától független változtatás történik. Ezért a HONOUR BT. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalak pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, vagy a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A HONOUR BT. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Webtárhely-szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a HONOUR BT. kizárja.

Adatvédelmi nyilatkozat


A HONOUR BT. számára kiemelt fontosságú a személyes adatok védelme. így azokat bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeljük, és minden elvárható intézkedést megteszünk az adatok biztonságos őrzéséért.

Kizárólag a regisztrációhoz feltétlenül szükséges adatokat kérjük az ügyfelektől. Regisztrált ügyfeleinknek csak azon információkhoz biztosítjuk a hozzáfárési lehetőséget, amelyek a folyamatosan változó, alkalmazói program felhasználásával, fejlesztésével és a törvényi szabályozásával kapcsolatos újdonságokat tartalmazzák.